Sopp, mugg og bakterier kan ødelegge for hele næringsmiddelproduksjonen. Effektive desinfeksjonsmetoder, som røykdesinfisering, er derfor nødvendig for å unngå kontaminasjon og smittefare. Røykdesinfeksjon kalles også tørr- eller røyktåke, og er en både enkel og effektiv metode for å sikre at lokaler er desinfisert.

Lavendel Hygiene leverer tidsbesparende metoder for desinfeksjon av ulike typer produksjonslokaler med vanskelig tilgjengelige overflater. Med midlene Fumispore HA og Fumagri OPP sørger man for å bli kvitt alt av bakterier, mugg og sopp.

 

 

Hvorfor desinfeksjon?

Mikroorganismer som bakterier, virus og parasitter kan spre seg raskt og føre til sykdom hos både ansatte, besøkende, forbrukere og dyr. God rengjøring og desinfisering av mat, lokaler og overflater er dermed nødvendig for å forebygge bakteriespredning samt å sikre mattrygghet og optimale produksjonsvilkår.

 

Fumispore HA – Desinfisering mot sopp, mugg og bakterier

Fumispore HA benyttes i alle typer næringsmiddelindustri hvor det er viktig med effektiv og tørr desinfisering av hele lokalet – fra tak til gulv. Middelet er en type røykdesinfisering som fjerner sopp, mugg og bakterier, og kan benyttes både ved akutte behov og preventivt. For at desinfisering skal ha god effekt, er det viktig med god rengjøring i forkant – smuss reduserer effekten av desinfeksjon.

Er lokalet ditt bakteriefritt? Les mer om våre bakterietester

 

 

Fumagri OPP – Desinfisering av kyllinghus, gris/svinhus, inkubatorer og siloer

Fumagri OPP er en effektiv, tørr og meget enkel desinfisering som er ideell for å rengjøre kyllinghus, gris/svin, inkubatorer og siloer. Desinfeksjonsmiddelet dreper blant annet Salmonella, Listeria og E. coli samt mugg og sopp og virus. Fumagri OPP kan brukes enten som erstatning for eller i tillegg til våtdesinfisering.

 

Ring oss på 2108 8080 eller benytt vårt kontaktskjema, så tar vi kontakt med deg om våre løsninger for røykdesinfisering!

 

Hvorfor?
  • Svært enkel å bruke
  • Tørrdesinfisering
  • Kommer til over alt, også i vanskelige tilgjengelige områder
  • Ikke-korroderende
  • Miljøvennlig
  • Ikke giftig for mennesker eller ytre miljø
  • Virker både mot sopp/mugg, bakterier og virus
Hvor?
  • Alle lokaler/overflater hvor man ønsker bedre kontroll
  • Næringsmiddelindustri:
    • Bakerier
    • Fiskeindustri
    • Kjøttindustri
    • Meierier
    • Generelt
  • Lager/kjølerom
  • Produksjonslokaler
  • Pakkeavdelinger:
    • Kylling/fjærkre
    • Egg
    • Potetlager
    • Gulrotlager/og lignende.
Hvordan?
  • Bokser med virkestoffer tilpasset lokalets størrelse
  • Etter rommet er klargjort; tenn på lunten og gå ut
  • Brukes etter behov: daglig, ukentlig eller når man kommer til