Effektive desinfeksjonsmetoder og god rengjøring er nødvendig for å sikre at sopp, mugg og bakterier ikke ødelegger miljø, produkter og produktivitet. Dette gjelder særlig innen industrier som for eksempel driver med næringsmidler, biomedisin, sykehus eller catering. Skal du ha en komplett plan på renhold for din bedrift har Lavendel Hygiene løsningen.

Lavendel Hygiene har spesialkunnskap om desinfisering og rengjøring, og kan hjelpe deg å løse de problemer du måtte ha knyttet til dette. Produktene vi leverer er effektive og kostnadsbesparende, og nødvendig i arbeidsmiljøer som har store krav til hygiene i sitt arbeidsmiljø.

 

Røykdesinfisering med Fumispore

Røykdesinfisering med Fumispore eller Fumagri

Desinfisering med røyktåke er en enkel og effektiv metode for å sikre at lokaler er desinfisert, og Lavendel Hygiene leverer metoder for røykdesinfisering av ulike typer produksjonslokaler. Våre løsninger kommer til på vanskelig tilgjengelige overflater, og fjerner alt av bakterier, mugg og sopp.

Fumispore HA benyttes i alle typer næringsmiddelindustri hvor det er viktig med effektiv og tørr desinfisering av hele lokalet – fra tak til gulv. Fumagri OPP er en effektiv, tørr og meget enkel desinfisering som er ideell for å rengjøre kyllinghus, inkubatorer og siloer

 

Blå antibakteriell industrimatte på gulvet inne på A-hus.

Dycem antibakteriell hygienematte

Industri som krever rene soner har behov for løsninger som hindrer at bakterier, støv og annen kontaminering oppstår. Dersom dette skjer kan det ha konsekvenser for både produkt, produksjon og produktivitet.

Lavendel Hygiene leverer Dycem’s antibakteriell industrimatte som bidrar til å hindre at bakterier slipper til miljøer hvor dette er skadelig. Denne matten tar opp smuss og kan forebygge opp mot 99.9 % av bakterier, støv eller annen kontaminering.

 

 

Vi leverer også tunneler til dekontaminasjon av mat og utstyr med UVC-belysning samt ulike bakterietester for å teste om maten er trygg eller ikke.

 

Har du spørsmål om desinfisering og rengjøring eller produkter vi selger, benytt vårt kontaktskjema eller ring oss på 2108 8080.