Desinfisering & rengjøring

You are here:

En effektiv desinfisering er ikke lett å få til hvis ikke rengjøringen fungerer optimalt. Lavendel Hygiene AS har derfor produkter som gjør det skikkelig rent, både når det gjelder overflater og CIP-vask.

En rengjøringsmetode som fungerer, paret med de best tilpassende produkter, gjør at desinfeksjonsmidlene kommer til, og dermed reduseres sopp, mugg og bakterier på flatene (eller i et CIP-anlegg) til laveste nivåer. Riktige renholdsmetoder og frekvenser, i tillegg til de beste produktene, reduserer også utfordringer med biofilm.

Vi har de beste produktene og den beste kompetansen, uansett bransje: næringsmiddelindustrien, bryggerier, gårdsmatproduksjon, produsenter av egg, fjørfe og svin, etc.

Vi tilbyr også spesialprodukter for økologisk produksjon og Halal-produksjon.

 

Røykdesinfisering med Fumispore

Røykdesinfisering med Fumispore eller Fumagri

Røykdesinfisering er en enkel, trygg og svært effektiv måte å desinfisere hele lokaler på. Vi leverer to typer røykdesinfeksjon: Fumispore HA, som i hovedsak går til næringsmiddelindustri, og Fumagri OPP, som leveres til egg, fjørfe- og svineproduksjon. Svært god effekt både mot mugg og bakterier, og Fumagri OPP er i tillegg effektiv mot virus.

 

Blå antibakteriell hygienematte på gulvet inne på A-hus.

Dycem antibakteriell hygienematte

Industri som krever rene soner har behov for løsninger som hindrer at bakterier, støv og annen kontaminering oppstår. Dersom dette skjer kan det ha konsekvenser for både produkt, produksjon og produktivitet.

Lavendel Hygiene leverer Dycem’s antibakteriell hygienematte som bidrar til å hindre at bakterier slipper til miljøer hvor dette er skadelig. Denne matten tar opp smuss og kan forebygge opp mot 99.9 % av bakterier, støv eller annen kontaminering.

 

 

Vi leverer også tunneler til dekontaminasjon av mat og utstyr med UVC-belysning samt utstyr til bakteriekontroll for å teste om maten er trygg eller ikke.

 

Har du spørsmål om desinfisering og rengjøring eller produkter vi selger, benytt vårt kontaktskjema eller ring oss på 2108 8080.