UVC

Vi leverer UVC dekontamineringstunneler for alle typer næringer og produkter.

Ved å UVC-behandle f.eks. brød, lomper, fileter (fisk, kylling, etc..) bær, salater, frukt, etc.. rett før pakking vil man kunne oppnå bedre holdbarhetstid og betydelig mindre overflatebakterier på produktene.

Tunnelene skreddersys etter behov, og er svært sikre å bruke – enkelt renhold og vedlikehold.

Ring: +47 908 52 180

  • Oppretthold eller forbedere holdbarhetstid på produkter
  • Få betydelig mindre overflatebakterier på produktene
  • Reduserer behovet for tilsetningsstoffer
  • Salatpakkerier
  • Bær/grønnsaker
  • Lakse/fiskepakkerier
  • Slicet pålegg o.l.
  • Brød, kaker, lomper, o.l.
  • Ferdigmat
  • Utstyr som skal inn i ren sone
  •  Ved hjelp av sikre og effektive tunneler
  • Over/under belysning
  • Komplett med bånd, stativ, etc..
  • Skreddersydde løsninger
UVC